"Eксперт Клима Бургас " ЕООД  е фирма, специализирана в ремонт, продажба, гаранционна и следгаранционна подръжка на климатична и хладилна техника. Експерт Клима предлага решения в областта на хладилната и климатична техника, както за домашните потребители, така и за малкия и среден бизнес.
Целта на Експерт Клима  е да предлага услуги с максимално качество, съобразени с интереса и специфичните нужди на клиента.
    Ние предлагаме услуги в областта на хладилната и климатична техника, както следва:

    Ремонт на хладилници 
    Ремонт на  климатици и климатична техника
    Ремонт на хладилни инсталации         
    Ремонт  на ледогенератори           
    Продажба и монтаж на климатици  DAIKIN, MITSUBISHI ,NIPPON,MIDEA и др.
    Доставка и монтаж на резервни части
    Извършва проверки за херметичност /издава портокол/
   -  дипломи и курсове за спецелноста "Техник по ремонт на хладилна и климатична техника"
   - специалисти електроника
    -докомент №1208 от "БЪЛГАРСКАТА БРАНШОВА КАМАРА МАШИНОСТРОЕНЕ" за правоспособност парва категория /хладилни агенти над 6 кг./за извършване на проверки за херметичност.
    -докомент №532 №533 №534 заповет №РД-16-101/07Г. от" Министерството на икономиката и енергетиката" за трета  квалификациона група по ел.безопасност
На базата на целогодишна програма на обучение можем да твърдим, че екипът ни е добре обучен и сертифициран, непрекъснато подържащ високото си професионално ниво.
Ние предлагаме бърза реакция и висока мобилност, консултации на място и по телефона. от създаването си до днес сме натрупали и определен практически опит в реализирането на средно-големи и мащабни проекти.